Conference League

Η ηγετική ομιλία Βιεϊρίνια-Σβαμπ πριν τον αγώνα με τη Χαρτς και η αφιέρωση στη Βιβή Αναστασιάδη

Αντρέ Βιεϊρίνια και Στέφαν Σβαμπ μίλησαν στους συμπαίκτες τους στον ΠΑΟΚ, πριν τον αγώνα με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο, με τον πρώτο να κάνει αναφορά στη σύζυγο του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μία ξεχωριστή στιγμή υπήρξε λίγη ώρα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στο «Tynecastle Park», για τα πλέι οφ του Europa Conference League. Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και Στέφαν Σβαμπ μίλησαν στους συμπαίκτες τους, με τον Πορτογάλο αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» να κάνει μία συγκινητική αναφορά στη μνήμη της συζύγου του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβής, που «έφυγε» την ημέρα του αγώνα.

«Παιδιά ένα πράγμα πριν μιλήσει ο Στέφαν. Σήμερα πολλοί από εσάς μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά πέθανε η σύζυγος ενός εκ των αντιπροέδρων μας. Αυτός ο άνθρωπος είναι γεμάτος ΠΑΟΚ, δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσε να είναι μαζί μας εδώ. Είναι πάντα μαζί μας. Οπότε σήμερα παιδιά δεν παίζουμε μόνο για εμάς. Παίζουμε γι’ αυτόν και για την σύζυγό του», ανέφερε ο Βιεϊρίνια.

Από την πλευρά του ο Σβαμπ είπε: «Παιδιά είμαστε στον δρόμο για την Ευρώπη, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, τίποτα δεν καταφέραμε ακόμα. Έχουμε δύο τελικούς ακόμα για τον στόχο. Σήμερα είναι το πρώτο βήμα! Είμαστε εδώ για να παλέψουμε, να παίξουμε ένα καλό γ…ο παιχνίδι και την επόμενη εβδομάδα να τελειώσουμε την δουλειά! Οκ παιδιά; Όλοι μαζί με το 4. 1, 2, 4 ΠΑΟΚ!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x